BROWNIES, GALETES I ALTRES DELÍCIES

RECEPTES SENZILLES PER GAUDIR EN COMPANYIA

Autor: CALCAGNO, ELISA

Sección: GASTRONOMÍA - Repostería

BROWNIES, GALETES I ALTRES DELÍCIES

BROWNIES, GALETES I ALTRES DELÍCIES

22,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2025
Colección:
(CAT).SENSACIONS
Ver ficha completa

DISPONIBLE

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

UN LLIBRE A TOT COLOR, AMB UNA SETANTENA DE RECEPTES Si només es pogués fer servir una paraula per descriure les receptes d'aquest llibre, aquesta paraula seria _reconfortant_. Es tracta d'un llibre amb receptes molt temptadores i llépoles, d'aquestes que alegren el dia i l'ànima. Receptes que desborden sabor i aroma, que quan les cuines, tota la casa fa olor …

UN LLIBRE A TOT COLOR, AMB UNA SETANTENA DE RECEPTES Si només es pogués fer servir una paraula per descriure les receptes d'aquest llibre, aquesta paraula seria _reconfortant_. Es tracta d'un llibre amb receptes molt temptadores i llépoles, d'aquestes que alegren el dia i l'ànima. Receptes que desborden sabor i aroma, que quan les cuines, tota la casa fa olor de llar, i la família sencera treu el cap a la cuina per gaudir-ne. Dolços que es fornegen per compartir, i sobretot per brindar amor. En aquest llibre hi trobaràs 70 receptes senzilles per elaborar diverses varietats de brownies, galetes, cocs i altres dolços, des de les VERSIONS MÉS CLÀSSIQUES FINS A ALTRES MÉS CREATIVES I GURMET. També hi trobaràs explicacions detallades de tècniques d'elaboració, així com consells i trucs per aconseguir que surtin perfectes.
Leer más

Más libros de CALCAGNO, ELISA

Más información del libro

BROWNIES, GALETES I ALTRES DELÍCIES

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1356-514-9
EAN:
9788413565149
Nº páginas:
176
Colección:
(CAT).SENSACIONS
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
24 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Repostería
És pastissera, fotògrafa i creadora de contingut gastronòmic. Va néixer a Córdoba, Argentina, on es va graduar com a arquitecta, tot i que aviat va decidir canviar de rumb per seguir la seva verdadera vocació: la pastisseria. Fa més de dues dècades es va traslladar a Barcelona, i es va formar en escoles de referència en rebosteria de Barcelona i París. Amb més de vint anys de trajectòria, ha acumulat una valuosa experiència en diversos obradors, fins i tot el de la seva pròpia pastisseria: Florentine Bake Shop. El 2016 va publicar el seu primer llibre, _Bàsics de la rebosteria_ (Cossetània Edicions, 2016), en el qual, a part de desenvolupar les receptes, es va encarregar de l'estilisme i la fotografia, amb la qual cosa va integrar les seves dues grans passions. Des de llavors, també produeix contingut gastronòmic -fotografia, vídeo i estilisme- per a marques, editorials i projectes personals. A més, gestiona el seu blog, elisacalcagno.com, un espai on comparteix receptes i ofereix cursos i monogràfics per a amants de la pastisseria. També publica els seus processos creatius a les xarxes socials: @florentinebakes.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar